Elegantna Melbourne Residence – Staro skladište oživljava

elegantna rezidencija minimalistički dizajn trava zelene nijanse

Elegantna rezidencija u Melbourneu

Ima nešto čarobno u obnovi i transformaciji ambijenta, koji je prije izgledao tmurno i zagušljivo. Imate neusporediv osjećaj zadovoljstva čim se oni preoblikuju u nešto spektakularno. Čini se da je cijela stvar čarobnija! Što su emocije veće! Upravo je takav slučaj opisan u ovom članku.

To je prebivalište u Melbourneu u Australiji. Izgrađena je na mjestu nekadašnjeg skladišta. To je postao posebno težak zadatak Arhitektonski studio Splinter Society dodijeljeno.

Rezultat njihova rada je jednostavno nevjerojatan. Topli i otvoreni tlocrt bio je igralište dizajna osviještenog za prostor. Soba je dobila potpuno drugačiji izgled korištenjem staklenih površina i pametnom rasvjetom. Time je uklonjen i zadnji tamni kut.

Široke drvene površine svugdje su se izdašno koristile. Pojavljuju se i u sobama s netaknutim zidovima od opeke.

Točnije, to su kuhinja i blagovaonica

elegantno stanovanje glatke površine drveni ormari i parket

 Kompaktan i besprijekoranelegantne rezidencije crne retro plastične stolice s metalnim nogama

Fragmentacija soba potpuno je nadvladana ergonomskim policama i neutralnim nijansama. To je bilo posebno važno s obzirom na ograničen raspoloživi prostor.

Čak i izvana svaki pokušaj pronalaska ostataka bivše robne kuće ne uspijeva. Primjećujete samo travnjak i elegantno stubište. Na prvom katu nalazi se dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica.

Privatne sobe nalaze se na drugom katu i osiguravaju izolaciju od vanjskog svijeta

elegantno stanovanje fleksibilan dizajn puno trave

Minimalistička elegancija u hodniku

elegantna rezidencijalna drvena obloga ugradna rasvjeta

Snježnobijelo savršenstvo

elegantno prebivalište usko stubište u bijeloj boji

Ova zgrada je elegantna, jedinstvena i moderna u srcu. Imamo posla sa svijetlim primjerom pametnog, lukavog i održivog dizajna.

U svijetu sa sve manje životnog prostora, takve su zgrade važan doprinos promjeni načina razmišljanja o novim globalnim izazovima. Prijelaz iz industrijskog u “zeleno” razmišljanje ovdje je izvrsno simboliziran. Nešto od toga možemo integrirati u naše stanove u malom opsegu. Slažeš li se??

Opuštanje uz odličan pogled redoslijed je dana

elegantna rezidencija velika veranda s drvenim zaslonima za privatnost