Dizajnerski aparat za kavu u obliku gotičke katedrale

Gotička katedrala dizajnerskog aparata za kavu nizozemskog laboratorija

Struktura inspirirana gotičkom katedralom koristi se za pripremu kave

Ova struktura katedrale služi kao … aparat za kavu … Jeste li to pomislili? Skuhavanje kave tako je dobilo novo značenje. Ideja dolazi od dizajnerske tvrtke koja se nalazi u Seulu. To se zove Nizozemski laboratorij.

Konstrukcija tornja izgrađena je od laserskih elemenata. Zavareni su zajedno pomoću igličastih ventila od lima i staklenih cijevi. Krajnji rezultat bio je sjajan objekt. Ovo je za svakodnevnu uporabu. Ne biste mogli zamisliti elegantniji i originalniji način.

Barmen Jaewoong Kwak radio je s mnogo različitih dizajnera. Uložio je mnogo truda u stvaranje aparata za kavu futurističkog izgleda. Istodobno su htjeli integrirati povijesni element.

Dizajnerski aparat za kavu futurističkog izgleda s povijesnim elementima

Ukrasi u gotičkom stilu dizajnerski aparat za kavu nizozemskog laboratorija koji priprema kavu

Tako nešto je ovdje postignuto. Stil vjerojatno nije slučajan. Budući da gotika zalaže se za težnju u budućnost i naviše.

Objekt je visok jedan metar. Djelo je dobilo naziv Gotizam. Ime je dobio po stilu, naravno. Ali nastao je na super moderan način. Stroj se sastoji od laserski izrezanih elemenata.

Proces njegove pripreme nije baš jednostavan. Zrna kave morate ostaviti da se natope na sobnoj temperaturi. Tekućina zatim kaplje u posudu na stropu stroja. Ovo također ne uključuje grijaće ili električne materijale.

Laserski izrezani elementi u gotičkom stilu

gotička katedrala holandski lab dizajner aparat za kavu voda kava eprouvetten kava kuhanje

Zbog ručnog rada i super moderne proizvodne tehnologije stroj košta prilično malo. Veći modeli mogu se kupiti za oko 7 tisuća dolara, a manji – za oko 4 tisuće.

Izrada i super moderna tehnologija proizvodnje

Dizajner nizozemskog laboratorija, gotička katedrala koja priprema kavu

U kakve bi se kuhinje takav stroj dobro uklopio? Mišljenja smo da će ona biti kod kuće u većini restorana i pubova u Njemačkoj koji žele pokazati razinu. Budući da je u mnogim gradovima gotika povijesni element od osobito velike važnosti.

U kakvoj kuhinji ili u kojem od svojih omiljenih restorana zamislili biste ovaj aparat za kavu??

kuhanje kave

Dizajner aparata za kavu iz nizozemskog laboratorija koji priprema kavu

Komponente dizajnerskog aparata za kavu izbliza

 Nizozemski dizajnerski aparat za kavu, gotičke komponente katedrale

Tipični gotički ukrasi

  Ukras gotičke katedrale nizozemskog dizajnera aparata za kavu